njeri që punon në kompjuter

Puno me ne

Puna me ne të jep një ndjesi komuniteti. Çdo ditë ekipi ynë transmeton një pasion, energji dhe entuziazëm për shërbimet dhe impaktin që kemi tek klientët tanë. Kultura jonë e brendshme bazohet në parimet e besueshmërisë, krijimtarisë, inovacionit dhe bashkëpunimit. Parimet që udhëheqin punën tonë, janë një udhërrefyes për cdo projekt në të cilin angazhohemi.

Ne shpesh ofrojmë mundësi punësimi në specialitete të ndryshme në biznesin tonë dhe jemi gjithmonë të hapur t'i dëgjojmë ata që duan të na bashkohen.

Na kontaktoni nëse besoni se mund të jeni një person që përqafon këto vlera, dhe ne do t'ju telefonojmë. Vizitoni herë pas here faqen tonë për njoftime.

Apliko

Na dërgoni të dhënat tuaja

CV (format PDF)